Man lever så länge man lär

Eftersom jag inte hann göra extrauppgifterna i den avslutande projektuppgiften måste jag säga att jag är enormt nöjd med att ha fått B på kursen som helhet, för om man ser till enbart poängsumman skulle jag nämligen inte ha mer än C. Redovisningstexterna var ”välskrivna, insiktsfulla och reflekterande”, projektets funktioner ”felfritt implementerade” och min ”insats klart över medelstandard” vilket då alltså gav mig det näst högsta betyg man kunde få på den här kursen.

Och ska jag vara ärlig tycker jag nog att jag gjort mig väl förtjänt av betyget. Oklanderliga implementationer och, som sagt, väl skrivna redovisningstexter. Någonstans ska det väl märkas att jag både är erfaren och djupt engagerad.

Kursen var DV1547 Programmera webbtjänster i Linux och betygsskalan A-F.

Och som om jag inte redan planerat tillräckligt med studier för hösten fick jag idag syn på ännu en kurs som lät intressant, och som råkade vara öppen för sen anmälan. Jag anmälde mig, så nu återstår bara att se om jag blir antagen och därmed tvungen att tänka om gällande vilka kurser jag ska satsa på i höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: