Man lever så länge man lär

Non-daily shoot v99

Veckans uppgift: kvadrater.

Squares and grids surround us in our built environment. Focus in on some squares today and make a photograph.

Vet ni, det är oerhört märkligt att inte hitta en endaste liten kvadrat bland alla de naturbilder (läs: strand, palmer, sol på väg upp och sol på väg ned) jag tog under semesterveckan på Lanzarote! Vad tänkte hon med egentligen, Moder Jord?

Ja, jag tog ett fåtal bilder med uppgiften i åtanke, men ingen av dem blev värd att publicera. Det var gatstenar, brunnslock, någon skylt nere i Playa Blancas hamn, och inte så mycket mer. Men i stället hittade jag en bild på sällskapets yngsta dam som glatt lekte med glasunderläggen på hamnens irländska pub, The Irish Anvil.

Squares

The Irish Anvil rekommenderas för övrigt varmt för intagande av korv och ägg och bacon och vita bönor och vad annat som nu ingår i en riktig irländsk frukost. Denna serverades fram till kl. 13 och fungerade utmärkt som lunch för oss som ätit redan långt innan de flesta ställen öppnat. Kan ni tänka er att man måste vänta till 9:30 eller 10:00 för att äta frukost ute? Många ställen serverade visserligen s.k. engelsk frukost, men ingen annanstans smakade den så gott som på denna pub. Det enda jag lite grann ångrar är att jag aldrig beställde en pint Caffrey’s ale, som är så god.

En annan kvadrat är vågen, som bara visade 2 kg upp efter semestern. Whee!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: