Man lever så länge man lär

Non-daily shoot v82

Veckans uppgift: en filmtitel.

Make a photo that goes with the title of a movie you’ve seen, interpreted any way you like!

A Room with a View. Det var precis det vi fick på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. På 32:a våningen, som var den översta med gästrum – våning 33 och 34 upptogs av spa respektive konferensanläggning. Tre nätter bodde vi i detta fantastiska rum, från vilket man kunde beskåda imponerande solnedgångar bortåt Holmenkollen till och faktiskt skymta huset med Oslos första och hittills enda Espresso House. Det är också den första som Espresso House öppnat utanför Sverige och Daniel var nöjd med att hinna bli Four Square-mayor på Espresso House medan vi var där.

Kan ni tänka er, förresten, att man i Oslo använder fullfet mjölk i sin kaffe latte i stället för den lågfeta (baristamjölk tror jag den heter) som används här hemma? Vilket innebär att man (=vi) i Oslo inte behöver be om att få mjölken gräddblandad. Mjölken ska enligt uppgift innehålla 3,9 % fett. Det är inte alldeles illa, det!

Men här är veckans foto – hotellet, som vi såg det för första gången då vi kom gåendes från Flytoget (Oslos motsvarighet till Arlanda Express). En promenad på säkert hundra meter utomhus. Vårt rum låg strax bortom det vänstra hörnet.

A Room with a View

Den här uppgiften ägnade jag inte en endaste lite tankeminut under veckan, men tack vare att jag tog dryga trehundra bilder i Oslo fanns det gott om material att välja bland. Jag hade alternativa bilder för ”Hon dansade en sommar”, ”The Green Mile”, ”Titanic” och ”The Addams Family”. Detta var den mest estetiskt tilltalande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: