Man lever så länge man lär

Idag tog jag mig äntligen (=det har varit på tapeten sedan jag flyttade, i april) till IKEA för att provligga madrasser. Det gick förvånansvärt bra och lätt att välja och nu har jag till och med lagt en beställning. Via nätet, givetvis. Preliminärt leveransdatum i nästa vecka. Hoppla, så det kan gå undan!

Kommentarer till: "Som man beställer får man ligga" (10)

 1. Att sova bra är nog bland det viktigaste man kan göra i livet så jag förstår inte varför många snålar med sitt liggande.

 2. @Blackwater: Det är dessutom det man ägnar mest tid åt, så ja… säng är viktigt. Tänk en så fantastiskt mycket bättre människa jag kommer att bli bara för att jag sover bättre!

  Men faktiskt… jag har kikat på lite andra ställen och blir nästan lite mörkrädd. Inte katten har jag lust att betala tiotusentals kronor för en jävla säng. Så förbaskat stor skillnad tror jag inte att det är.

 3. @Kb: Det finns inget att se – det är en resårbotten på ben, bara. :) Det där med gavel eller ram eller vad det nu kan tänkas bli är en senare fråga. Det jag vet är att IKEA inte har något som tilltalar mig.

 4. Det finns ju andra butiker, synd att vi inte kan ta en trevlig möbelshoppingdag som förr i tiden…

 5. […] sajter, skummar sängshopping, stickning, […]

 6. @Kb: Det finns inget bra på Mio heller. :)

  Jag vill ha något speciellt, något med karaktär – och då min karaktär så klart. Egentligen borde jag designa något och be någon bygga just precis det. Om jag bara kunde visualisera och beskriva/rita det jag vill ha… *suckar*

 7. Har du försökt rita/skriva ner vad du vill ha eller bara accepterat att ”du inte kan”?
  Vi har inte diskuterat frågan sedan vi var uppe men jag tror att det fortfarande finns en intresserad hantverkare i söder. ;)

 8. @Pian: Nej, jag har inte försökt vare sig rita eller skriva. Planen är att i första hand försöka hitta något färdigt som känns okej. Kan även tänka mig att försöka göra något eget (plan B) i form av klädd och stoppad spånskiva eller liknande. Hur som helst får det vila tills rätta känslan infinner sig – tills jag är redo, alltså. :)

 9. […] Igår natt sov jag första natten i den nya sängen och det gjorde jag som en kronprinsessa. Inte obekvämt som på någon sagans ärt, utan djupt och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: