Man lever så länge man lär

Snöfall

Nej, nu snöar det igen! För en minut sedan gjorde det det inte. Månne man borde inställa alla planer på att gå utanför dörren? Jag hade en idé om att besöka det stora varuhuset i city, eller promenera bort till en av mina favoritbutiker. Järnhandeln.

Nehej. Snöfallet tycks ha upphört lika hastigt som det började.

Kommentarer till: "Snöfall" (5)

 1. Visst är det irriterande?

  Grattis till gårdagens promenad, det var strongt! Förvånar mig inte från dig å andra sidan. Du tycks ha en underbar järnvilja!

 2. @vajlet: Tack! :)
  Vilja, ja. Disciplin, nej. Normalt sett i alla fall. Här känns det i ärlighetens namn som om jag gör det för att åtminstone ha något av substans att hålla mig till. En fast punkt i tillvaron, eller något i den stilen. Ett ankare mitt i en styv kuling. Äh. Det är mycket jag faktiskt gör av någon sorts… desperation.

 3. @valjet: Och (kunde inte stoppa hjärnan där) samtidigt är det ju den där lite osaliga känslan som gör att jag får tummen ur och kommer mig för att göra saker, så effekten är nog i slutänden mer positiv än anledningen kanske är negativ. Du vet, så länge man håller sörjan i rörelse hinner inte slammet lägga sig till rätta på botten och bli permanent. Det finns alltid hopp om att någon dammlucka öppnas eller att nivån trillar över kanten och drar med sig slammet ut ur… ja, vad det nu är för kärl man lever i.

 4. Du menar inte att du även i detta är som jag: Gillar järnhandlar?!
  Särskilt av den där gamla sorten som säljer verktyg och skruvar och mipplar och pryttlar och annat man inte har en aning om att de finns, och inte en massa köksattiraljer och rat.

  Gotlandsgatan, den är järnaffären är helt underbar!

 5. @MsGarbo: Visst är jag det! Det finns inget som triggar igång köptarmen så som en järnhandel. :) Ja, eller i alla fall butiker med verktyg av olika slag. Fredells är ett underbart ställe. :)

  Men köksattiraljer går också hem ibland – idag var det faktiskt en mopp jag var ute efter (och köpte). Gotlandsgatans järnaffär har jag inte besökt – men det låter som om det kanske vore idé…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: