Man lever så länge man lär

Nej se det snöar!

Eller, vilket är mer sanningsenligt: nej se det har snöat! Jag blev riktigt förvånad när jag nyss kastade en blick ut och såg att marken och bilarna är alldeles vita. Och det snöar inte alls nu. För mindre än en timme sedan promenerade jag hem från andra tunnelbanestationen i ordningen (räknat från den som ligger närmast) och då var det barmark och nu ligger det ett tunt snötäcke över alltihopa. Status ändras snabbt. Det kanske ändå blir som jag förutspått – riktig vinter.

Kommentarer till: "Nej se det snöar!" (2)

  1. Februari verkar onekligen ha blivit Kung Bores semesterperiod numera. Lite trist för alla kottar som mister jullovets tidigare charm men å andra sidan är det ju snart sportlovstider.

    För övrigt var det -9 grader vid 7-snåret i morse här hemma. Nu är det ”bara” -6…

  2. @TT: Ja, det kunde ju gärna få vara vinter, d.v.s. snö, strax före, under och efter julen också. Men för i år vore det i alla fall skoj om de yngre (här i stan) faktiskt fick uppleva riktig vinter under sportlovet. Det är ju en härlig tid då solen både syns och börjat värma lite. Jag drömmer mig tillbaka till min egen uppväxt i norr – där och då var det minsann snö och ordentlig vinter. Varje år! Och många månader åt gången (ibland lite väl många, dock).

    Det är okej med kyla i sig, tycker jag, men det inte okej när det blåser också, vilket det ju gjort de senaste dagarna. Jag är ju frusen redan innan och det blir fan inte bättre av arktiska vindpustar av nästan stormstyrka. Isch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: